Mechanical Field Engineer [Belgium]


 

Introductie

Het bedrijf waar we voor op zoek zijn is gespecialiseerd in de ontwikkeling en verbetering van motoren voor voer- en werktuigen. Ze zetten sterk in op het milieu en willen toewerken naar een carbon neutral future. Al meer dan 200 jaar zijn ze zowel nationaal als internationaal (meer dan 100 vestigingen) een gevestigde waarde.

Functie

U zal mee verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling, reparatie en onderhoud van turbochargers. U staat mee in voor de installatie, implementatie en troubleshooting van field services. U geeft operationele support in alle fases van projecten en maakt analyses van de onderhoudsdata waarna u suggesties geeft voor verbetering in de toekomst.

$ads={1}

Functie-eisen

U bent in het bezit van een bachelor- of masterdiploma als maritiem ingenieur en hebt minimum 3 jaar relevante werkervaring. U kan perfect communiceren in het Nederlands en het Engels. U staat ervoor open om op regelmatige basis naar verschillende locaties in Europa te reizen. U bent een assertief persoon en kan anderen motiveren.

Aanbod

What’s in it for you? A lot!

  • Er is een competitief salaris voorzien rekeninghoudend met uw kennis en relevante werkervaring.
  • Het salarispakket is aangevuld met 8 euro maaltijdcheques per gewerkte dag en 250 euro ecocheques per jaar.
  • U kan rekenen op een mooie groeps- en hospitalisatieverzekering.
  • Er is steeds ruimte voor verbetering en ontwikkeling dus u zal kunnen genieten van tal van doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.
  • U krijgt de kans om tal van fantastische mensen en plekken te ontmoeten en te ontdekken door de vele reizen die u zal maken.
  • Ontspanning is belangrijk! U zal daarom regelmatig uitnodigingen krijgen voor leuke bedrijfsevents, teambuildings en incentives.

Inlichtingen

Jonas Reynders

Telefoonnummer: +32 3 880 80 90 02

Email: jonas.reynders@expertum-group.be

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال